Trummenäs Havsbad & Camping

Varmt välkomna till vår historiska campingplats i Karlskrona, grundad på 1960-talet, där hav, natur och boende möts för att ge dig en avstressande idyll med en mängd aktiviteter. Campingen drivs under arrende av mig, Ioannis Karantonis, er tillmötesgående campingvärd. Med vårt unika sydvästliga läge, erbjuder vi gott om soltimmar att njuta av.

Vårt ständiga fokus är att ni ska ha en oöverträffad vistelse hos oss. Vi är stolta över att vara medlemmar i Ark56, en organisation som sträcker sig över hela Blekinge med ett omfattande företagsnätverk och det biosfäriska området i Blekinge.

Vi strävar efter att göras till det självklara valet för skärgårdsupplevelser och vindsurfing i Blekinge och Karlskrona där vår camping finns, och vi lägger ned mycket arbete för att nå ut till vindsurfingklubbar i hela Sverige och Europa.

Vi välkomnar varmt era förslag och idéer. Om det är något ni anser saknas på campingen eller i dess omgivningar, tveka inte att informera oss, så att vi kan fortsätta utvecklas och förbättras. Välkommen till vår fina camping i Karlskrona.