Hitta Aktiviteter

Trummenäs Camping erbjuder en mängd olika aktiviteter för alla åldrar och intressen, som ni kan utforska nedan. Utöver vårt egna breda utbud av nöjen, ligger vi också i närheten av flera attraktioner och aktiviteter inom kort avstånd. Oavsett om du är intresserad av kultur, naturupplevelser, sport, eller underhållning för barnen, finner du det inom enkel tillgång från campingen. Upplev lokala sevärdheter, njut av vandringar i storslagen natur, testa på nya sporter eller tillbringa dagen på en närliggande familjepark.

Vår receptionspersonal hjälper gärna till med information och tips om hur ni kan få ut det mesta av er vistelse hos oss.

Underhållning 2024

Midsommarhelgen

21/6: Hollyz, 20:00 - 00:00

22/6: Hollyz, 20:00 - 00:00


Juni Evenemang

27/6: Quiz med Jörgen & Peder

28/6: The Bald Tall and the Bearded

29/6: Sommarfest på Trummenäs


Juli Evenemang

10/7: AK Brotherhood

11/7: Quiz med Jörgen & Peder

11/7: Barndisco på Campingen

13/7: Rietz spelar på Campingen

16/7: Utomhusbio på Campingen

18/7: Allsångsproffsen på Campingen

25/7: Barndisco på Campingen

26/7: Beachparty

27/7: Rietz spelar på Campingen

30/7: Utomhusbio på Campingen


Augusti Evenemang

August 10: Rietz spelar på Campingen

Aktiviteter på campingen

Badstrand

Njut av lugnet och bada på vår fina badstrand anpassad för hela familjen, här finner du även vår populära badbrygga. Sen förra året bjuder vi in till skoj både i vattnet och på land! Spana in dessa aktiviteter och skrolla vidare för att boka in Din vistelse i sommar på Trummenäs Camping!

SUB-bräda uthyrning

Hyr en SUB-bräda och paddla ut i skärgårdsviken eller bara ha skoj utanför badområdet en stund. 75 kr/tim eller 4 tim. för 200 kr.

Minigolf

Utmana dina familjemedlemmar i en match på minigolfbanan. 35 kr barn/50 kr vuxna och familj (4 personer) 120 kr.

Aktiviteter i närheten

Golf – Trummenäs GK

Endast ett stenkast från campingen, 300 meter bort, finner ni tillgång till Trummenäs GK:s 18-håls golfbana. Denna bana bjuder inte bara på fantastiska vyer utan också en unik spelupplevelse. Ta tillfället i akt och förvärva er greenfee direkt på campingen till ett förmånligt pris på endast 370 kr under hela sommaren.

Läs mer

Golf - Pay and play

På Trummenäs GK finns en korthålsbana som mäter 1 626 meter och är belägen mellan shopen och driving rangen. Denna bana erbjuder Pay and Play, vilket innebär att alla, oavsett förkunskaper, är välkomna att prova på golf. I golfshopen kan du låna klubbor kostnadsfritt för spel på korthålsbanan. Betalning kan göras via Swish direkt vid första hålet eller i golfbanans reception.

Läs mer

Footgolf

Footgolf är en underhållande sport som passar alla åldrar. Spelet innebär att man sparkar en fotboll från tee till hål på så få sparkar som möjligt. Det är en perfekt mix av golf och fotboll, med enkla regler som främjar glädje och kamratskap.

Läs mer

Padelcenter

I direkt närhet till golfbanan ligger en välhållen padelbana, redo för spel. Ni bokar smidigt och enkelt era spelstunder via deras officiella hemsida. Med totalt 5 banor till ert förfogande, finns det gott om möjligheter för såväl nybörjare som erfarna spelare att njuta av en match.

Läs mer

Barnens Gård

Endast fyra kilometer bort finner ni den berömda Barnens Gård med ett överflöd av roliga aktiviteter för hela familjen. Det finns en cykelväg som sträcker sig ända från vår campingplats. Dagbiljetter kan enkelt beställas för hela familjen direkt i receptionen.

Läs mer

Senoren/Sturkö/Tjurkö

Ge er ut på en upptäcktsfärd i skärgården och upplev en värld fylld av diverse sevärdheter och aktiviteter. Ta för er av skärgårdens fridfulla atmosfär och utforska dess charmiga småskalighet.

ARK 56

Ark56 guidar dig genom Blekinges vackra skärgård, både på och vid sidan av vattnet. Du har friheten att upptäcka den omgivande naturen och kulturen till fots, med cykel, kajak eller båt. Tretton nav förenar lederna och erbjuder mat, boende och upplevelser.

Läs mer